ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΒΕΡΑ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ

Η   Βέρα Λεβογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ξεκίνησε χορό και ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 4 ετών . Σπούδασε επαγγελματικό χορό στην σχολή του Φωκά Ευαγγελινού και αποκτά το πτυχίο δασκάλας μπαλέτου (Αssociate diploma και Dance Instructor ) έχοντας την υπογραφή του αγγλικού συστήματος  χορού  ISTD     (Imperial Society of Teaching of Dancing) καθώς και το πτυχίο Advance ISTD Modern και το πτυχίο Assosiate Modern ISTD .Αποκτά και τα πτυχία χορεύτριας  του  ISTD Jazz (bronce,silver,gold). Παράλληλα πάρακολουθεί σειρά σεμιναρίων ρώσικου συστήματος μπαλέτου στο syllabus μέθοδος Vaganova.Πήρε το  πτυχίο instructor & personal training από τη σχολή GR.A.F.T.S (Greek Aerobic & Fitness Training School) μετά από διετή φοίτηση. Παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια χορού στο Euro College of London ,σεμινάρια Power Pilates από αναγνωρισμένη σχολή Pilates στην Ελλάδα ,σεμινάρια Jazz dance master classes  με τον Chet Walker καθώς και σεμινάρια Latin και Ελληνικών χορών στην σχολή χορού Ginjer & Fred με τον  Ignatov. Απέκτησε εμπειρία διδασκαλίας αφού εργάστηκε ως δασκάλα μπαλέτου και ως προπονήτρια αγωνιστικού αερόμπικ στην επαγγελματική  ομάδα  ρυθμικής ,στον αθλητικό σύλλογο Αμαρουσίου .Επίσης εργάστηκε ως δασκάλα μπαλέτου ,μοντέρνου  και σύγχρονου χορου σε διάφορες σχολές της Αθήνας.Συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές ,σε πολλά video clip όπως με την Καλομοίρα ,με το συγκρότημα  Ημισκούμπρια  και με τους Χ attact καθώς και σε πολλά χορευτικά gala και εκδηλώσεις. Χόρεψε στο μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού στο Rex  με τη Δέσποινα Βανδή και στο Fever με τον Σάκη Ρουβά και τον Γιώργο Τσαλίκη , στο μπαλέτο της Καίτη Γαρμπή  στο Bodroom  ,στο Alter (Το πάρτυ της ζωής σου ) με τον Άκη Παυλόπουλο.Παράλληλα εργάζεται ως προπονήτρια σε πρωταθλήματα χορού και οι μαθητές της διακρίνονται .Είναι μέλος του Imperial Society Teachers of Dancing του Λονδίνου  και τα τελευταία  χρόνια  είναι αφιερωμένη στη σχολή χορού της, με σκοπό να συνεχίσει την προσφορά της , την καλλιτεχνική της εμπειρία  και την γνώση της στους μαθητές της σχολής της.

JULIETA ROMINA TERRA

Η Julietta Romina Terra είναι καθηγήτρια χορού έχοντας πάρει πτυχίο Ανωτέρας Σχολής Χορού Μοριάνοβα-Τράστα με ειδικότητα σε κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό, καθώς και πτυχίων διδασκαλίας αγγλικών Ακαδημιών RAD και ISTD σε κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και jazz, Ακαδημίας SDC σε φλαμένκο και UKA σε λάτιν χορούς. Μετεκπαιδεύτηκε με σεμινάρια Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καθηγητών χορού σε Ελλάδα και στην Αργεντινή, κάνοντας μαθήματα διαφόρων στυλ Σύγχρονου χορού, Hip-hop, Funky Jazz, Theatre Jazz, Musical μαζί με μαθήματα μουσικής και φωνητικής, αλλά μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να εμβαθύνει στη μεγάλη της αγάπη, το Tango και Tango Teatro. Σαν επαγγελματίας χορεύτρια τα τελευταία 20 χρόνια,σε μουσικές και θεατρικές σκηνές και έχοντας στο ενεργητικό της αμέτρητες χορευτικές παρουσιασεις-events, αλλά και επαγγελματικές δουλειές ως χορογράφος σε θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις σχολών χορού, η γνώση της στο αντικείμενο του χορού είναι ολοκληρωμένη και σφαιρική. Έχοντας σπουδάσει αλλά και βιώσει πλήρως και το επαγγελματικό χορευτικό κομμάτι, μπορεί να μεταδώσει αποτελεσματικά και κυρίως με πολλή αγάπη και σοβαρότητα τα βήματα,τα μυστικά,την τεχνική,το ύφος,τη σπουδαιότητα και το πάθος της τέχνης του χορού,σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες. Πέρα από τη γνώση, για εκείνη μετράει πολύ και η όμορφη μεταδοτικότητα, η ανθρώπινη επαφή με τους μαθητές και συγχορευτές της και η βαθύτερη πνευματική προσέγγιση ενός είδος χορού πέρα από το κινησιολόγιο,να μπορεί ο κάθε ένας που θέλει να χορέψει,να αφεθεί ελεύθερος και να δώσει την ευκαιρία στον εαυτό του μέσα από την κίνηση να εκφράσει κάθε συναίσθημά του, να αποκτήσει ενδυνάμωση του σώματός του, αυτοπεποίθηση, ευεξία αλλά και χαλάρωση. Η τέχνη του χορού αποτελεί για εκείνη έναν υπέροχο τρόπο για τον καθένα να βγαίνει από τα "όρια" της καθημερινότητάς του και να ανακαλύπτει πώς στην κίνηση,την έκφραση και τη χαρά της ζωής δεν υπάρχουν όρια!..."Απλά αφήνεσαι, ανοίγεις και δίνεις από την ψυχή σου και ο ρυθμός θα σε συνεπάρει και θα σε καθοδηγήσει!"

VICTORIA BONELLI

BALLET & CONTEMPORARY

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΘΥΜΙΑΚΗ

Η Μαριάννα καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops & yoga retreats & είναι υπεύθυνη για το festival yoga - Revival Day by 4moms. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Επίσης είναι ιδιοκτήτρια του blog modernyogi.gr.Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci και πολλούς άλλους.Η Μαριάννα πιστεύει ότι η διδασκαλία πηγάζει κατά βάση βιωματικά και διατηρεί μια καθημερινή πρακτική για την προσωπική & πνευματική της εξέλιξη.Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την αναρρίχηση, ορειβασία & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

mARY LEFKAROU

Η Μαίρη Λευκάρου διδάσκει κλασικό και σύγχρονο χορό,  καθώς και μουσικοκινητική αγωγή από το 1994 σε πολλές αναγνωρισμένες σχολές χορού και σχολεία. Προετοιμάζει σπουδαστές για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές χορού, καθώς και μαθητές και χορευτές για διεθνείς διαγωνισμούς χορού.Μαθήτευσε στις Kalina Bogoeva και Boriana Rizova και κατέχει δίπλωμα χορεύτριας του ρωσικού συστήματος"VAGANOVA", superiere (Veme degree) και δίπλωμα διδασκαλίας του ρωσικού συστήματος "VAGANOVA" (Επάρκεια).

Αποφοίτησε από τη Σχολή της Δ.Γρηγοριάδου και δίδαξε εκεί αρχικά από το 1994 έως το 1996 στα ερασιτεχνικά τμήματα και από το 2008 έως το 2014 στα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά τμήματα της σχολής, μπαλέτο και ρεπερτόριο. Συνεργάστηκε και με πολλές άλλες Σχολές, όπως της Μ.Χατζημιχάλη, Ε.Μπουρτζίκου, Ωδείο Π.Κοντοέ, Α.Στριφτόμπολα, Μ.Μιχαηλίδου, τη Δ.Ε.Κ.Π.Α Καλλιθέας, καθώς και το Αρσάκειο Ψυχικού μεταξύ άλλων.
Υπήρξε εξετάστρια και καθηγήτρια μπαλέτου στις εισαγωγικές και πτυχιακές εξετάσεις για το Τμήμα Χορευτών, το Τμήμα Καθηγητών  και το Τμήμα της Λυρικής, στο Ωδείο Αθηνών από το 2004 έως το 2008.
Το 2013 της απονεμήθηκε από την Κ.Bogoeva και το International Ballet Competition for Children, εκπαιδευτική διάκριση.Από το 2014 εργάζεται  στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Γέρακα Αττικής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Ο Γραβιας Ιωάννης είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής με εισικότητα στην ενόργανη γυμναστική.Επίσης είναι αναγνωρισμένος προπονητής στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κριτής στην ενόργανη Αγωνιστικη Γυμναστική.¨Εχει 25ετη εμπειρία σε παιδικά προγράμματα και προπονει παίδια για αγώνες και φεστιβάλ γυμναστικής.